Nordic Heat

Nordic Heat | Jagt uden kolde tær

Det er nok de færreste jægere, der kan sige sig fri for, at have frosset godt og grundigt på en jagt. I så fald ved man også det er utrolig svært, at bevare koncentrationen og dermed være en effektiv jæger.

Med tøj fra Nordic Heat, er det slut med at fryse når du er på jagt! Om det er hanejagt i Danmark, elgjagt i Sverige eller bare en kold dag i naturen, skal du ikke længere tænke på at skulle fryse. Det eneste du faktisk skal huske er friskopladede batterier til din Nordic Heat beklædning.

Der er en del produkter at vælge imellem, men har du bare deres undertøj, varmesåler og måske et par ekstra batterier, er du virkelig sikret godt mod fryseproblemer. Desuden giver det ret stor nydelse lige at “skrue” op for varmen. Betjeningen er virkelig nem og komforten er i top

Et hvert friluftsmenneske der opholder sig i naturen om vinteren, burde virkelig se nærmere på Nordic Heat. Samtidig er prisen er nærmest ikke værd at tale om, funktionaliteten taget i betragtning.  Tænk på aldrig, at skulle fryse igen på jagt.

Se nærmere på Nordic Heats produkter her

Hvis du vil dele med andreShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter